Potrajalo je, ali završeno je. No, krenimo od početka.

Na kraju prošle godine donacijom smo dobili drvenu građu za nadstrešnicu te je uslijedio zimski period. Time smo dobili dosta vremena da odlučimo i dogovorimo što učiniti s dobivenim materijalom.
Početkom proljeća počeli su i radovi.
 
Na prvoj radnoj akciji smo građu izrezali na mjeru, ishoblali i kemijski zaštitili. Nakon toga je u nekoliko navrata građa premazana bojom.
 
Tijekom ljeta došao je i lim za novi pokrov te je taj isti dan uz veliki entuzijazam raskopana stara nadstrešnica da bi se što prije počela gradnja nove. Napomenimo da je pokrov stare nadstrešnice zbrinut u reciklažnom dvorištu, a ostali dio iskorišten u druge namjene.
 
Na prvoj jesenskoj radnoj akciji u sklopu planinarske škole našeg društva odrađen je veliki dio u slaganju i gradnji nove nadstrešnice uz prisustvo većeg broja naših članova uz ugodno druženje do kasnih sati.  Pripremljen je i materijal za mostić na našoj planinarskoj obilaznici 4 rijeke karlovačke. Pripremili smo drva za zimu i izvršena je sanacija unutarnjeg zida koji je oštećen nakon potresa. Uslijedilo je i postavljanje lima te smo time završili veće radove za ovu godinu.
 
Zahvaljujemo se donatorima bez kojih bi ovo teško ostvarili, to su MPS-67, Ana-A, Guštin i Reta.
Veliko hvala i našim članovima koji su pomogli i sudjelovali u radovima, najviše Damir, Marijan, Kruno, Marijo, Robert, Goran, Gordan⁩, Nikola, Darko, Kristijan, Davor i Tomislav. Najviše hvala Saši za dogovorene donacije i našem glavnom majstoru Draženu.